Volg hier het liveblog over de twee vermisten bij bootdrama Terschelling.


Het laatste bericht is geplaatst om 19:14 uur. Liveblog gesloten. Bedankt voor het lezen! 


  • 19:14 uur Laatste bericht van HC (Hoofd coördinator): Op dit moment zijn wij met een team op Terschelling om te assisteren bij de zoekactie naar de twee vermisten van de Watertaxi op de wadden!We zijn met 8 quads/Linielopers en zoeken samen met de KNRM het strand af!
    Dankzij directeur Dirk Spoor van Rederij Doeksen hebben wij vandaag ons werk kunnen doen op Terschelling! Hij heeft ervoor gezorgd dat we met het team snel naar de overkant werden gebracht!

    Allen bedankt!


  • Gesponsorde vis door vishandel van Dijk  


  • 17:30 De zoekactie zit er voor vandaag op. Helaas niks aangetroffen. Zoekteam SAR Nederland weer terug naar vaste wal



  • 14:33 Wij streven altijd naar een vlotte samenwerking. Ook vandaag is dat weer zeer belangrijk! Zoals hieronder te zien samen met de KNRM. 


Bij het bootdrama van gisterochtend kwamen zeker twee opvarenden om het leven, twee anderen worden nog vermist. Vanochtend om 10:05 uur is SAR Nederland inclusief 9 quads vertrokken richting Terschelling om daar te gaan helpen.
Verschillende hulpverleningsdiensten melden dat de kans bestaat dat de lichamen één van deze dagen kunnen verschijnen bij de kustlijn van Terschelling.

3 gedachte over “LIVEBLOG Zaterdag GESLOTEN Zoekactie naar twee vermisten Terschelling”
  1. Op dit moment is er pers aanwezig op gemeentehuis. Wij gaan zo in overleg en proberen daarbij onze planning duidelijk te maken aan politiewoordvoerder

  2. Op dit moment wordt er druk gezocht. Er zijn 8 quads aanwezig en een heel aantal linielopers houden de bocht bij Terschelling in de gaten, zoeken daar de brede stranden en zandbanken af.

Reacties zijn gesloten.

U hebt controle over uw gegevens Onze zakelijke partners en wij gebruiken technologieën, inclusief cookies, om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, inclusief: 1. Functioneel 2. Statistisch 3. Publiciteit Door ‘Accepteren’ te selecteren, geeft u toestemming voor al deze doeleinden.