De zoekactie van vrijwilligers naar de vermiste Yoran Krol wordt uitgebreid. Dat meldt SAR Nederland, de organisatie die met vrijwilligers vaker naar vermiste mensen zoekt. De 16-jarige Yoran is sinds zondag 24 december 2023 vermist.

Vandaag wordt met Quads, honden, drones en specialisten gezocht langs de route die de jongen vermoedelijk heeft afgelegd. Later op de middag wordt het team opgeschaald.

Yoran vertrok zondagavond bij Jongerencentrum “De Pomp” aan de Sportlaan 3a in Almkerk. Zijn zwarte fiets is op de Merwedebrug (op slot) aangetroffen zonder een spoor van Yoran. “Volgens een woordvoerder van SAR Nederland is er onder meer een helikopter ingezet en heeft het LTOZ ook al op het water gezocht”. Er wordt vandaag gekeken of ze een spoor van Yoran kunnen vinden op het traject wat hij die zondag heeft afgelegd tussen Almkerk en Sleeuwijk.

Tips

De politie/SAR Nederland vraagt in elk geval opnieuw om tips, beelden en informatie over het zoekgebied tussen het jongerencentrum “De Pomp” en de Merwedebrug op zondag 24 december 2023. Heeft u aanwijzingen die kunnen leiden naar de jongen zijn verblijfplaats, neen dan contact op met de politie op 0800 6070.

U hebt controle over uw gegevens Onze zakelijke partners en wij gebruiken technologieën, inclusief cookies, om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, inclusief: 1. Functioneel 2. Statistisch 3. Publiciteit Door ‘Accepteren’ te selecteren, geeft u toestemming voor al deze doeleinden.