We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Als vrijwillig SAR-lid word je professioneel opgeleid en maak je deel uit van een gedreven en collegiale groep op het water of aan de wal, net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Want jou inzet kunnen we heel goed gebruiken.

SARNederland is een multifunctionele professionele organisatie en beheerst de techniek om aan de hand van de juiste informatie, juiste communicatie en perfecte samenwerking vermiste personen terug te kunnen vinden. Onze teamleiders zijn getraind om tijdens zoekactie’s ook grote groepen vrijwilligers te kunnen coördineren en aan te kunnen sturen.

Mocht u belangstelling hebben in ons werk of mogelijk willen aanmelden bij onze organisatie, mail naar info@sarnederland.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het liefst komen wij persoonlijk met u in contact en het telefoonnummer * is hierbij dus een verplicht veld. Ook kunt u uw belangstelling invullen, let wel dat u in enkele gevallen zelf in bezit moet zijn van de “Hardware”. Meer hierover wordt uitgelegd in een persoonlijk gesprek.

Wij kunnen u dan verder even informeren hoe wij ons werk doen, waarvoor we het doen en wat er allemaal voor nodig is om dit werk verantwoord uit te voeren.

Niet voor niets zijn wij het best gecoördineerde zoekteam van Nederland en dat willen we graag zo houden.

U hebt controle over uw gegevens Onze zakelijke partners en wij gebruiken technologieën, inclusief cookies, om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, inclusief: 1. Functioneel 2. Statistisch 3. Publiciteit Door ‘Accepteren’ te selecteren, geeft u toestemming voor al deze doeleinden.