De politie heeft een 94-jarige man uit Wijhe, die sinds vanochtend werd vermist, vanmiddag levenloos aangetroffen. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

De hoogbejaarde man was in verwarde toestand weggelopen vanaf de Emmalaan in Wijhe. De politie startte meteen een grootscheepse zoekactie, waarbij burgernet werd ingeschakeld. Het Veteranen Search Team, dat voornamelijk bestaat uit actief dienende veteranen, hielp bij de zoektocht net als Search and Rescue (SAR) Nederland.

Helaas mochten de inspanningen niet baten. De man is overleden. Het onderzoek naar de toedracht is afgerond, meldt de politie die uitgaat van een noodlottig ongeval.

Zoektocht

De politie ontving de melding van de vermissing vanmorgen rond kwart voor acht, waarna direct een grote zoekactie is ingezet. De verwarde man droeg volgens de melding niet meer dan een trui, een onderbroek en sokken. Hoe laat de man exact is verdwenenen vanaf de Emmaweg, is niet bekend. Dat kan vannacht of zelfs gisteravond zijn geweest.

U hebt controle over uw gegevens Onze zakelijke partners en wij gebruiken technologieën, inclusief cookies, om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, inclusief: 1. Functioneel 2. Statistisch 3. Publiciteit Door ‘Accepteren’ te selecteren, geeft u toestemming voor al deze doeleinden.